Jdi na obsah Jdi na menu

Ozdravné aktivity 2020

23. 9. 2021

Po rozvolnění opatření k pandemii Covidu - 19 se můžeme opět setkávat a můžeme jet do Lázní Poděbrady na rekondiční pobyt, na který jsme se těšili. Jedeme poprvé tak daleko vlakem. Lázně Poděbrady jsou hezké a mohli jsme využít léčivé vody a zlepšit, naše nalomené zdraví.

Den jsme začínali rozcvičkou a po snídani se vydali na kolonádu ochutnávat léčivou vodu a po hezké procházce se vydali zpět do hotelu na dobrý oběd. Následovala krátká relaxace a opět jsme se šli kochat přírodou a hezkými parky s přístavem, kde jsme si také udělali výlet plavbou po Labi až k soutoku Labe s Cidlinou a zpět jeli lázeňským vláčkem do Poděbrad. Navečer jsme si udělali procházku a svezli jsme se vyhlídkovým kolem a hezkou  podívanou z vrchu kola na večerní rozsvícené Poděbrady.

Navštívili jsme také město Nymburk, které je asi 10 minut vlakem z Poděbrad. Hezké malé město obestavěné hradbami, moc hezký zážitek. Závěr pobytu nám znepříjemnil déšť takže jsme neviděli promítání obrazů Alfonze Muchy .

Pobyt se všem líbil.

Týden uběhl a my jedeme domů na Moravu a kocháme se pohledem na naši krásnou zem. Děkujeme našim sponzorům za příspěvky na ozdravný pobyt. Nadaci OKD a Reklamní agentuře Marf, s.r.o, Ostrava. Největší finanční podíl jsou příspěvky účastníků.

 

Karviná 8. září 2020                          Dokoupilová Zuzana          

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář