Jdi na obsah Jdi na menu

Zaručujeme příjemné zážitky

2. 1. 2011

Plán práce - rok 2011. Souhrn organizovaných aktivit:

 Projekt – Zajištění ozdravných aktivit členům onkoklubu Karviná:
 
V květnu – zájezd do Polska. Do městečka Wisla a do Aquaparku Golembowski. Do muzea krajek v Koňakově a na vrchol pohoří, odkud je překrásný výhled a zajímavá koliba. Pro 30 účastníků.
 
28. 5. – 3. 6. 2011 – rezervovaný pobyt v hotelu Havlíček v Luhačovicích pro 30 účastníků. S dostatkem relaxačních a ozdravných služeb. Do krásného lázeňského prostředí. Čas si jistě najdeme i na návštěvu kulturních představení a výlety do okolí lázní. 
 
27. 6 – 30. 6. 2011 – rezervovaný pobyt pro 16 členů – seniorů s výrazným pohybovým omezením, kteří se nemohou zúčastňovat rekondičních pobytů se standardním programem. Pobyt se koná v Ostravici, v hotelu Hamr. Je bezbariérový. Příjemné procházky kolem hotelu se Vám budou líbit.   
 
V srpnu – dvoudenní zájezd na jižní Moravu. Ubytování ve Valticích, prohlídka zámku, městečka, návštěva Lednického areálu, prohlídka zámku a parku, skleníků. Ve Zpravodají se můžete průběžně dozvědět více.
 
3. září – 10. září 2011 rezervovaný rekondiční pobyt v hotelu Kahan v Horní Bečvě. Pobyt v přírodě, cvičení, sportovní a vědomostní akce, pracovní terapie, přednáška lékaře a prezentace výrobků firmy, vyrábějící protetické pomůcky a prádlo. Pro 30 účastníků.
 
U pobytů se vystřídají členové, kteří mají zájem o tyto aktivity, ale přednost mají noví klienti. Během roku organizujeme vycházky do okolí Karviné, poznávací zájezdy s jinými kluby, návštěvy divadla a společenských akcí v knihovně.
 
Přivítáme nové členy. Nebuďte sami, jeďte s námi na zájezd nebo do hor na týden. Pojeďte s námi prohlížet hezká místa naší země, poznávat něco nového, relaxovat, odpočívat.
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář