Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plánované akce - březen 2008

18. 3. 2008

Pravidelné akce:

11. března – schůzka členů v 15,00 hodin v Rehabilitačním sanatoriu v Karviné 8.

Cvičíme  každý  čtvrtek  v 10,00 hodin, v objektu   KHN – scházíme se  v klubovně

Pozvánka:                                                                               Pojďte se s námi podívat na hezkou výstavu do Slezské University. V Galerii Zdravého města probíhá výstava Petra Skrly  – Afrika, umělecké ozdoby z Afriky. Sejdeme se před Universitou 26. března ve 14,00 hodin.

V klubovně budeme malovat na sklo. Ve čtvrtek 27. března od 9,00 hodin. Skleničky, materiál i pomůcky máme. Naše pracovní akce jsou veselé, pohodové. Přijďte se podívat.

Připravujeme:

Byli jste už v Chotěbuzi v Archeoparku a v Rybím domě ? V sobotu 24. května si tato zajímavá místa opět prohlédneme. Přijedou členové klubů z Havířova, Ostravy, Třince, Frýdku – Místku. Je to sobota a čas odjezdu z Karviné upřesníme v dubnu.

Zájezd do Přírodního ráje do Bystrovan u Olomouce. Navštívíme také Svatý kopeček. Odjíždíme 4. června v 7,00 hodin z parkoviště u Autotechny v Karviné 6.                                                                                                        Den otevřených dveří centra:      1. července 2008

Letošní rekondiční pobyt členů se koná v hotelu Sukenická ve Starých Hamrech. Od pondělka 8. září do 15. září. 2008. Doprava autobusem   od Autotechny z Karviné - Nového Města.    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář